Onderscheid met een persoonlijke aanpak

GROTE UITDAGINGEN

We leven in een tijd waarin grote veranderingen zorgen voor grote uitdagingen. Deze uitdagingen hebben impact op je hele bedrijfsvoering. Je strategie, je doelen, je businessmodellen. Ben jij klaar voor de toekomst?

WAAR begin je? Hoe zorg je voor SAMENHANG?

1. FORMULEER JE FUNDAMENT

Je missie is je reden van bestaan. Je Why of Waarom wordt het ook vaak genoemd. Waarom sta je ‘s ochtends op? Wat drijft je en motiveert je? Je Waarom geeft houvast. En hoewel het je dagelijkse beslissingen stuurt hebben we het niet altijd scherp. We werken samen aan een sterk fundament die richting geeft en inspireert.

De toolbox van BeTheBox

Ontdek je betekenis met de Gouden Cirkel. Hier kun je lezen hoe dat werkt.

Welke ambitie kan je uit je slaap houden ’s nachts. Lees hier alles over FRED.

2. IDENTITEIT & POSITIONERING

Een sterk merk vertegenwoordigt de kernwaarden van je onderneming. Waar sta je voor en wat wil je bereiken. Waarom zou een klant juist met jou een relatie aangaan? Je merk geeft duidelijkheid.

Een sterk merk is van waarde.

Spreek aan op een dieper niveau met de taal van de archetypen.
Veranker je positionering in kernachtige woorden en kernwaarden.

3. INNOVATIE & PROPOSITIES

Welke ontwikkelingen zijn er in jouw markt en hoe maak je de aansluiting met jouw producten. We duiken in de beleveniswereld van je doelgroep. Met de blik naar buiten om te begrijpen welke dilemma’s er spelen bij je klanten.

Je klant centraal

Met het beschrijven van profielen maken we je doelgroep scherp.

 

Alle kennis en inzichten gebundeld met een krachtige propositie als resultaat. Kijk hier verder voor werk dat gezien mag worden.

MAAK KENNIS MET BETHEBOX

Wil je ook stap voor stap werken aan een toekomstbestendige onderneming? Ben jij toe aan de volgende stap in jouw bedrijf? Ik ben erg benieuwd naar jouw verhaal. Ga samen op zoek naar de kernkwaliteiten die jou een krachtige marketingstrategie opleveren. Ik vertel je graag meer over de aanpak van Be The Box in een persoonlijk gesprek.

 

 

Stuur me een email

Bel of app naar

ALS IEDEREEN OUTSIDE THE BOX DENKT WIE ZIT ER DAN IN?

AANGENAAM

Ik hoor graag hoe ik jou kan helpen! Neem contact op voor een goed gesprek met een kop koffie.

LAATSTE INZICHTEN

BETHEBOX

LINKEN?