Een sprekende huisstijl

Een goede huisstijl spreekt aan en zorgt voor herkenbaarheid en onderscheid van je merk.

EEN BEELD ZEGT MEER...

…dan duizend woorden. Een goede huisstijl houdt het overzichtelijk en vertelt je verhaal. Leg de nadruk op het logo, design, lettertype en kleurgebruik om je verhaal te vertellen en over te dragen. De merknaam en het logo vormen een belangrijk onderdeel, maar een goede huisstijl gaat verder. Ik creëer een herkenbare en samenhangende merkidentiteit waarmee je indruk maakt.

 

de PERSOONLIJKE AANPAK van BeTheBox

Strategie

We staan stil bij wat je huisstijl moet gaan uitdragen. Waar sta je voor, wat wil je bereiken en hoe kunnen we dat vertalen naar een visueel ontwerp.

Ontwerp

In het ontwerpproces maken we een visuele weergave van de identiteit. Een naam en logo natuurlijk, maar ook slogan, kleurgebruik, typografie en beeldgebruik hoort daarbij.

UITVOERING

Wanneer het ontwerp is afgerond kan de visuele identiteit worden doorvertaald naar middelen. Dit kan drukwerk zijn, maar ook verpakkingen, websites en andere digitale media.

RECENT WERK

GEERTS BEST

Het merk en de producten de uitdrager maken van het verhaal. Dat is het uitgangspunt waarmee ik aan de slag ga.

Het logo heeft een vriendelijke uitstraling, met kleuren die natuurgroen en koolzaadgeel vertegenwoordigen. De windmolen die voorziet in duurzame energie is subtiel verwerkt en op de voorgrond vind je de koolzaadakkers.

Het etiket maakt een krachtig statement. Stoer, zelfbewust en eigentijds ziet een consumenten gelijk: Deze olie is gezond, duurzaam en lekker.

GARAGE BOER

Het logo van Garage Eddie Boer is ruim 10 jaar in gebruik. Tijd voor verandering. Het huidige beeldmerk is genomen als uitgangspunt voor een subtiele update. De bestaande kleuren en vlakken vormen de basis en met een aantal verschuivingen en een steviger lettertype kan deze huisstijl weer jaren mee.

DE KALVERSTRAAT

Daniëlle en Jo Wolters runnen een kalver- en varkenshouderij in Hoogeveen. En ze willen graag dat iedereen kennis maakt met hun vleesproducten, het liefst in hun nieuwe streekwinkel. Ik ga voor ze aan de slag.

Kalfsvlees speelt de hoofdrol in de nieuwe naam De Kalverstraat, vlees van de boer. Een naam met een kwinkslag, premium kwaliteit gewoon bij de boer. We leggen de kernwaarden vast en er ontstaat een merk waarop gebouwd kan worden.

En de uitvoering? Die is bij BeTheBox ook in goede handen! Logo, huisstijl, website, etiketten en reclameborden. We tunen net zo lang tot het perfect is, dat is de persoonlijke aanpak van BeTheBox!

GEiNSPIREERD?

Ben je ook op zoek naar een nieuwe huisstijl? Of wil je graag een update van je bestaande? Ik ben erg benieuwd naar jouw verhaal. Samen werken we aan een krachtige huisstijl dat jouw verhaal vertelt. In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag de aanpak van Be The Box.

 

Stuur me een email

Bel of app naar

ALS IEDEREEN OUTSIDE THE BOX DENKT WIE ZIT ER DAN IN?

AANGENAAM

Ik hoor graag hoe ik jou kan helpen! Neem contact op voor een goed gesprek met een kop koffie.

LAATSTE INZICHTEN

BETHEBOX

LINKEN?