Flip! Reclame en BeTheBox bundelen kracht

Al bijna 10 jaar is Flip! Reclame een bekend adres voor het realiseren van reclame, drukwerk en relatiegeschenken. En dan komt het moment dat er nieuwe ideeën gaan kriebelen. Broedend op de gedachten en het onderzoeken naar de mogelijkheden geeft energie! En dan is het ook belangrijk dat alles wat er reeds is opgebouwd wel goed blijft doorgaan.

“Ik heb echt zin in het nieuwe avontuur, een droom die al jaren geleden begon en nu meer aandacht en tijd verdient om ook daadwerkelijk gerealiseerd te gaan worden. Tegelijkertijd wil ik Flip! Reclame en de klanten goed overdragen. Niet voor niets dat ik Geert benaderd heb met de vraag of hij hierin wil stappen.” Zegt Mattheu Sins hierover.

Die vraag komt op een goed moment voor Geert Moek, eigenaar van BeTheBox. Hij is ruim een jaar geleden gestart met zijn marketing- en strategiebureau in Zuidwolde.

“Toen Mattheu aangaf dat hij iemand zocht die zorg kan dragen voor de relaties van Flip! Reclame, hoefde ik niet lang na te denken. Met BeTheBox bied ik ondernemers een breed pakket diensten aan. Ik werk graag vanuit een basis, een strategie, geef richting en help je enorm in een strakke uitvoering. Het is de combinatie van denken en doen wat me goed ligt. Van strategie, naar huisstijl, webdesign en drukwerk. Flip! Reclame is de perfecte aanvulling op deze diensten, en dat maakt BeTheBox tot het complete marketingbureau waar je terechtkunt voor alles rondom marketing.”

Per 1 januari is het officieel een feit. Voor de vaste relaties van Flip! Reclame verandert er niet veel, behalve een nieuw gezicht en een breder aanbod aan diensten. Op de achtergrond zet Mattheu zijn expertise in om de overdracht goed af te ronden.

MAAK KENNIS MET BETHEBOX

Wil je ook stap voor stap werken aan een toekomstbestendige onderneming? Ben jij toe aan de volgende stap in jouw bedrijf? Ik ben erg benieuwd naar jouw verhaal. Ga samen op zoek naar de kernkwaliteiten die jou een krachtige marketingstrategie opleveren. Ik vertel je graag meer over de aanpak van Be The Box in een persoonlijk gesprek.

 

 

Stuur me een email

bel of app naar

ALS IEDEREEN OUTSIDE THE BOX DENKT WIE ZIT ER DAN IN?

AANGENAAM

Ik hoor graag hoe ik jou kan helpen! Neem contact op voor een goed gesprek met een kop koffie.

LAATSTE INZICHTEN

BETHEBOX

LINKEN?